4 Sept 2015

Elite Model Look 2015 & OUTFIT

Ve středu večer jsem se zúčastnila finále Elite Model Look 2015 pro Českou a Slovenskou republiku na Pražském hradě. Tato soutěž patří mezi nejprestižnější svého druhu a každoročně zde nalézá nové tváře a talenty modelingového průmyslu po celém světě. Letošní ročník byl speciální tím, že se poprvé mohli do soutěže přihlásit i muži.

Fotky ze snapchatu :P sledujte adelaka1


Na akci bylo mnoho celebrit módního průmyslu, nejvíce mě oslnila slovenská ambasadorka Michaela Kociánová, která je opravdu nádherná. Hned vedle ní zářila Pavlína Němcová, česká ambasadorka, a Tereza Maxová. Mezi váženými hosty byli dále například rapper Majk Spirit, módní kritička Frantižka Čížková, šéfredaktorka Elle Andrea Běhounková nebo missky Linda Bartošová a Renata Langmanová. 

Pavlína Němcová
Majk Spirit - moooc mu to sluselo :)

Krásné modelky v krásných šatech byly všude :) 

I Michaela Kociánová si fotí selfies :P 

Na finále jsem šla s blogerkou Deniskou, její blog najdete tady. Už při vstupu do Pražského hradu to zářilo fotoaparáty, kde se fotily celebrity v nádherných šatech. S Denisou jsme sani nechtěly moc fotit, jak jsme si akci užívaly. Dostaly jsme krásné zlaté pozvánky, vzaly si welcome drinky a obdivovaly nádherné šaty a prostory hradu. Samotné finále soutěže se konalo ve Španělském sále, který patří mezi ty nejslavnostnější v ČR. Veče doprovázela živá hudba. Byla tam opravdu nádherná atmosféra a my jsme si to moc užily. 



Finalisté nám předvedli nejnovější kolekce Valentino, Tom Ford či Versace, vše z butiku DUSNI3. Nakonec slavnostně vyhlásili čtyři vítěze, dívku a chlapce pro obě země. Pak jsme si vyfotily outfity a odjely mikrobusem na afterparty, která se konala v Mánesu. Tam už jsme nefotily, ale byl tam bohatý raut a otevřený bar, takže skvělé. 

Takhle show začínala

Vyhlašování České vítězky - dívky v šatech Valentino
vyhrála Aneta v oranžových šatech :)
Kluci v kolekci Versadce

 Na sobě jsem měla krajkované šaty z Bershky, lodičky na platformě Destroy, stříbrný prsten H&M a kabelka Zara.




Fotka u této zdi byl základ ! :)

selfie s Lindou Bartošovou /// na další z after s Mikem Spiritem a Deni /// z akce s topmodelkou Michaelou Kociánovou <3


Děkuji moc značce Schwarzkopf za tuto příležitost, byl to opravdu nádherný zážitek. :)

vaše Adél


1 comment:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...