21 Sept 2015

PHENOMENAL

Zdravíme všechny čtenáře, tentokrát poprvé hlavně i pánské publikum! 
Všimly jsme si, že často komentují i muži, a proto jsme se rozhodly občas přidat i něco z pánské módy. :) Tentokrát mi jako model posloužil kamarád Roman (instagram @roman_hein_fitness).

Účes jsme vytvořily pomocí nových gelů PHENOMENAL od got2be Schwarzkopf, a to tvarující pastu a gel pro efekt silnějších vlasů a výsledek? Gentleman, kterého by chtěla potkat každá. 

Nejlepší na tom je, že v době focení, jsme ještě ani nevěděli, že Schwarzkopf vyhlásí soutěž o oblek šitý na míru! A právě sako, které Roman má, je na míru a vypadá luxusně, ne? Jestli chcete vědět, jak takový oblek vyhrát, rozbalte článek a dozvíte se více!:) 


CHCEŠ VYHRÁT OBLEK NA MÍRU?
VÍCE STYLOVÝCH FOTEK ROMANA?
CO MÁ NA SOBĚ?




S produkty Phenomenal od got2be

Mohla bych jim to poslat rovnou do reklamy, co myslíte? :D 

Účes držel perfektně


Jak můžeš soutěžit? 

1. Vyfikni se jako gentleman, vystajluj svůj účes, vyfoť se a fotku pošli do zpráv (na FB stránky got2be!) nebo nahraj na instagram s haghtagem #obleknamirugot2b. 

2. Fotografie plné elegantní krásy budou sesbírány a vytvoří se galerie zde na Facebooku. 

3. Odborná porota vybere 30. 9. přesně 10 finalistů, kteří do 4. 10. zašlou příběh na téma "co tě dělá skutečným gentlemanem?". Ten nejoriginálnější příběh bude vybrán porotou. 

4. Již 7. 10. se můžete těšit na informaci o tom, že jsme pravého gentlemana již našli a komu tedy Friendly Suits ušijí oblek na míru v hodnotě 15k. 

5. A jelikož mezi námi běhá více než jeden gentleman, máme pro soutěžící na 2. až 5. místě oblekový kapesníček. Na oblekový kapesníček se může těšit i soutěžící s nejvyšším počtem likes na Instagramu a v galerii na facebooku. 

6. Přesná pravidla najdeš v poznámkách na FB got2be nebo na www.henkel.cz




SAKO LePremier
POLO TRIKO Zara
JEANS Zara
PÁSEK Armani

No comments:

Post a Comment

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...